Dvije godine nakon što je bivši dogradonačelnik, poglavar i pročelnik Radovan Dunatov odlaskom u mirovinu vratio gradski stan od 115 kvadrata, on će po svemu sudeći biti dodijeljen Košarkaškom klubu Zadar.

Na naš upit o tome, iz Grada Zadra smo dobili ovakav odgovor:

- U odnosu na raspolaganje sa stanom u vlasništvu Grada Zadra, koji se nalazi u Zadru, Dr. Franje Tuđmana 42, ovim putem ističe se kako je Košarkaški klub Zadar podnio zahtjev za dodjelom predmetnog stana na korištenje i to na način da bi u njemu živjelo više igrača KK Zadra za koje Klub ima obvezu za vrijeme trajanja ugovora osigurati stambeno zbrinjavanje, ali odluka o podnesenom zahtjevu još uvijek nije donesena.

Iz KK Zadra su nam pojasnili kako se radi o igračima iz tzv. omladinskog pogona. Dvojica su sa splitskog, a jedan igrač je sa zagrebačkog područja. Oni su sada u Đačkom domu s obzirom na to da su još uvijek srednjoškolci.

KK Zadar je spreman i urediti taj stan te plaćati najam po cijeni koju plaćaju i ostali korisnici tzv. kadrovskih stanova. Odluku o tome donosi gradonačelnik Branko Dukić.