Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više krađa.

Sumnjiči ga se da se u petak navečer oko 18 sati vozilom dovezao u Sv. Filip i Jakov, gdje je iz trgovačkog centra otuđio razne artikle (kozmetika: muška/ženka krema, roll on), a kada su ga djelatnici trgovine uočili većinu artikala je vratio te pobjegao iz trgovine, dok je zadržao jednu kremu. Potom se odvezao do trgovačkog centra u Biogradu, gdje je sa polica otuđio punjač za mobitel za automobil, ruksak, 15 komada listova za kružnu pilu i drugi alat, ukupne vrijednosti oko 900 kuna, nakon čega se udaljio.

Nakon toga, došao je u drugi trgovački centar u Biogradu, gdje su ga policijski službenici zatekli te doveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.  Kod njega su u vozilu pronađeni otuđeni predmeti, koji su vraćeni odgovornoj osobi trgovačkog društva.

Također ga se sumnjiči da je 19. rujna poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio preko 20 komada vakumiranog pršuta i oko 2 kg sira čime je pričinio materijalnu štetu oko 1.400.00 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 38-godišnjaka državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela Krađa.