PU zadarska izvijestila je o novim akcijama na narko tržištu.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Kod njega je pronađeno 176,3 grama marihuane, pakiranih u 25 pojedinačnih vrećica, te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Kod nje je pronađeno 13 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 3,80 grama amfetamina (speed) koji su joj oduzeti.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u dobi od 17 godina, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno 19 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 54,2 grama marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Gram marihuane košta između 50 i 100 kuna, dok je cijena speeda 100 kuna. Protiv svih troje nadležnom državnom odvjetništvu podnesene su kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.