Iz Policijske uprave zadarske izvijestili su o rezultatima kriminalističkog istraživanja tučnjave koja je izbila u petak, 6. studenog oko 17:15 sati kod trgovačkog centra u Ulici Polačišće u Zadru.

Slučajni susret poznanika s neriješenim nesuglasicama, 33-godišnjeg državljanina Srbije te 29-godišnjaka sa zagrebačkog područja, rezultirao je verbalnim, a potom fizičkim sukobom. Prema policijskom izvješću, 29-godišnjak je fizičkom snagom namjerno oštetio osobni automobil u vlasništvu 33-godišnjaka, čime mu je pričinio materijalnu štetu u iznosu oko tisuću kuna. Kako doznajemo, rukom je razbio staklo na vozilu.

Daljnji fizički sukob spriječili su policijski službenici Prve policijske postaje Zadar koji su odmah po zaprimljenoj dojavi stigli na mjesto događaja. Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Zadar, utvrđeno je kako je 29-godišnjak zadobio ozljedu glave koja je kvalificirana kao teška tjelesna ozljeda. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o prijelomu kostiju nosa. Drugi muškarac je lakše ozlijeđen.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo teška tjelesna ozljeda podnosi se kaznena prijava protiv 33-godišnjaka, te kaznena prijava protiv 29-godišnjaka zbog sumnje u kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.