Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu izrade Plana razvoja Zadarske županije organizira online panel raspravu na temu „Važnost strateškog planiranja - prilike i izazovi" koja će se održati u ponedjeljak, 25. siječnja s početkom u 10 sati u multimedijalnoj dvorani COIN-a (Put Murvice 14, Zadar). 

Panel raspravu bit će moguće pratiti preko Facebook stranice Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA putem prijenosa uživo. 

Cilj panela je promicanje i poticanje boljeg razumijevanja uloge strateškog planiranja. Fokus događanja bit će na definiranju prilika i izazova koje donosi strateško planiranje, ali i na predstavljanju Nacionalne razvojne strategije te Plana razvoja Zadarske županije koji je u izradi. 

Sudjelovanje na panel raspravi potvrdili su Šime Erlić, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Božidar Longin, župan Zadarske županije, Marina Dujmović Vuković, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, prof. dr. sc. Josip Faričić, prorektor za strategiju razvoja i izdavaštvo Sveučilišta u Zadru te Jure Brižić, načelnik Općine Preko.