Zadar, 25. siječnja 2021. - Drugi val zimskih sniženja donosi još veće popuste i sve širi asortiman sniženih artikala kojima ćete savršeno upotpuniti garderobu i modni izričaj u narednim zimskim danima. Uživajte u shoppingu i značajnim uštedama koje vam pripremaju brojne trgovine centra Supernova Zadar.

Čak i ako još niste ulovili omiljene modne komade, za hladnije dane pred nama opremite se uz još veće uštede. U drugom valu sniženja vaše su omiljene trgovine dodatno snizile cijene i proširile asortiman koji vas uz sezonska sniženja čeka uz popuste i do 70%. Uz dobar shopping plan svoju garderobu upotpunite fantastičnim zimskim komadima, a naoružajte se i artiklima koje ćete izvrsno kombinirati i u outfite dolaskom toplijeg vremena. U s.Oliveru kupujte uz do 60% popusta koji vas čeka na cjelokupnu zimsku kolekciju, dok je Mango pregršt artikala snizio čak do 70%. Uz odlične popuste kupujte i u Reservedu koji je u drugom valu sniženja ponudu proširio na brojne dodatne komade aktualne kolekcije. Odlične uštede očekuju i muškarce koji njeguju trendi stil - Galileo osim popusta do 50% nudi i posebnu 1+1 gratis akciju uz koju ćete se opremiti od glave do pete, a pritom uštedjeti značajne iznose.

Osim što ćete nabaviti dugo željene modne komade, uz sezonske popuste po povoljnim cijenama opremiti možete i svoj dom. Vitapur i Top Shop dodatno su snizili cijene programa za opremanje spavaće sobe, kvalitetnog posuđa i drugih praktičnih artikala za udoban i funkcionalan dom. Najmlađe članove obitelji počastite novom obućom, odjećom i opremom uz odlične pogodnosti. Bubamara,Ciciban i Baby center samo su neke od trgovina koje su asortiman snizile čak do 50%. Po posebnim cijenama pronađite i vrhunsku kozmetiku te neodoljive modne dodatke uz koje će vaš stil biti besprijekoran.

Ne propustite najbolje doba godine za savršen shopping! Kako biste se što bolje pripremili, sve novosti i informacije o sezonskim sniženjima doznajte na našoj web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.