Prvi ovogodišnji webinar prati temu pomorskog dobra te će se održati 4. veljače od 10 do 11 sati. Za sudjelovanje je potrebna registracija koju možete izvršiti putem obrasca za sudjelovanje.

Online edukaciju (webinar) vodit će Pokretov volonter Marko Bertolino u sklopu koje će se pobliže objasniti razlike između koncesija i koncesijskih odobrenja, proces predaje njihovih zahtjeva,postupak koji prethodi koncesiji te postupak donošenja odluke o koncesijskom odobrenju. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji putem ZOOM platforme, odnosno putem chata postavljati pitanja našem predavaču.

Kratku prijavnicu za sudjelovanje na webinaru možete ispuniti OVDJE, nakon koje ćete pravovremeno dobiti poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

Webinaru je prethodio Otočni dijalog koji su vodili Marko Bertolino i Stipe Čogelja. U ugodnoj su atmosferi pojasnili osnovne pojmove vezane uz pomorsko dobro i odgovorili na brojna pitanja pratitelja. Ukoliko niste bili u mogućnosti priključiti se otočnom dijalogu, snimku možete pogledati na poveznici.