Sukladno epidemiološkim mjerama koje su trenutno na snazi, održan je izborni zbor HSP-a Podružnice Vir.

Izabrano je svih 12 dužnosnika tijela ove podružnice predviđenih Statutom, a za predsjednika Podružnice izabran je Mario Vrselja.

Vrselja je hrvatski aktivist manjinske zajednice koji je doselio u Općinu Vir u Zadarskoj županiji. Bio je član nadzornog odbora HNV-a u Srbiji i predsjednik povjerenstva za mlade Hrvatskog nacionalnog vijeća za Republiku Srbiju (državno krovno tijelo Hrvata u Srbiji) te zamjenik predsjednika mladeži političke stranke Demokratski savez Hrvata u Vojvodini (DSHV) u Srijemu, sa sjedištem u Srijemskoj Mitrovici kao i hrvatski elektor u dva mandata. Utemeljitelj je kulturno znanstvene hrvatske udruge Cro - educa i inicijator regionalnog pokreta REKOM-a za Vojvodinu.

Naglasio je da otok Vir ima ogromnu perspektivu za budućnost i da u svemu tome želi doprinijeti svojim političkim iskustvom.

Izborni zbor vodio je povjerenik HSP-a za Zadarsku županiju Mate Lukić koji je izrazio zadovoljstvo ovakvim pojačanjem u Stranci kao i uspješnim privođenjem kraju pripremanja svih općina i gradova za lokalne izbore u svibnju.