Privremena regulacija na dijelu novoizgrađene ceste od groblja Belafuža prema Putu Bokanjcu nije dobro sjela tamošnjim stanarima, koji nisu oduševljeni činjenicom da s ceste moraju skrenuti desno, prema gradu, a nikako prema zaobilaznici. Naime, nakon dovršetka ove faze radova policija je izdala rješenje o privremenoj regulaciji, a izvođač radova postavio je plastične barijere kako bi se spriječilo skretanje ulijevo. Riječ je o cesti s nagibom i nešto slabijim pregledom, zbog čega je skretanje u ovakvim okolnostima vrlo opasno.

- Pojedinci uzurpiraju to reguliranje prometa i napravili su svoju anarhiju. Bacili su znak obveznog smjera u grmlje na gomilu, a promet se kreće u svim smjerovima te se događaju opasna skretanja s Puta Bokanjca na cestu prema groblju, kao i s te ceste u oba smjera na Put Bokanjca. Sve je vrlo opasno i prometno neregularno. Lokalni kauboji vladaju, parkiraju posred ceste i po svom nahođenju prenose znakove i ove bazene, javlja nam čitatelj.

Pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Robertino Dujela najavio je kako će ugovoreni izvođač radova promptno vratiti definiranu prometnu signalizaciju na mjesto.

- Siguran sam da će i oni pojedinci koji su nepromišljeno uklonili prometnu signalizaciju shvatiti ozbiljnost svog postupanja odnosno potencijalnu ugrozu sigurnosti za sve sudionike u prometu, kaže Dujela.