Stečajna upraviteljica Tihana Majić pronašla je imovinu Nogometnog kluba Zadar koja nije bila zavedena u knjigama te je i nju uvrstila u popis imovine koja će se prodavati u stečajnom postupku. U njemu će se djelomično namiriti država i nekadašnji zaposlenici, dok će Grad Zadar, Vodovod i ostatak vjerovnika iz drugog isplatnog reda, zbog male stečajne mase, ostati bez svojih potraživanja.

Majić je sud izvijestila kako je nakon objave prvog izvješća dobila informacije o postojanju pokretnina koje se ne vode u poslovnim knjigama dužnika kao imovina. Riječ je uglavnom o opremi koja se i dalje koristi u pripremi travnjaka na Stanovima ili je fiksirana na stadionu. Njezinim izostavljanjem s popisa profitirao bi sadašnji korisnik stadiona, HNK Zadar.

Dodatnom provjerom kao imovina su identificirane traktorska kosilica, stolna računala, semafor za izmjene, masažni stol s ultrazvukom, tri perilice, hladnjak, zamrzivač, reklamni pano, uredska oprema, tri kućice za kamere na zapadnoj strani stadiona i dva vozila na akumulator za prijevoz ozlijeđenih igrača.

Kako pokretnine nisu u poslovnim knjigama nemaju ni iskazanu knjigovodstvenu vrijednost pa je stečajna upraviteljica predložila vještačenje kojim bi se utvrdila njihova vrijednost, ali i da Skupština vjerovnika prihvati u cijelosti izvješće stečajne upraviteljice o gospodarskom položaju stečajnog dužnika i njegovim uzrocima te utvrdi kako nema mogućnosti za nastavak poslovanja.