Tri mjeseca prošla su od posljednjeg pokušaja gradske uprave da proda prostor bivšeg Autokluba Zadar na Relji, a novi natječaj nije na vidiku.

- U ovom trenutku zbog općepoznate epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu očekivan je pad zainteresiranosti potencijalnih kupaca. Unatoč toj činjenici, aktivno pratimo razvoj situacije na tržištu nekretnina, s planom u što skoriji nastavak postupka prodaje predmetnih nekretnina, odgovorili su nam iz Grada Zadra na naš upit o daljnjim koracima u postupku prodaje nekretnina.

Dok gradska uprava prati tržište nekretnina, prostor vrijedan 5.870.000 kuna svakim danom sve više propada i obrasta korovom, što je danas zabilježio i naš fotograf.


Podsjetimo kako je i natječaj objavljen prije korone, točnije na ljeto 2019. godine, prošao bez interesa. Krajem prošle godine u paketu s tim prostorom prodavalo se pet poslovnih prostora u obližnjoj zgradi, vrijednih 2.442.000 kuna, no ni to nije privuklo kupce. Nije poznato kad će se gradska uprava okušati u trećoj sreći.