Privredna banka Zagreb koja u Zadru ima sjedište podružnice uz Zagrebačku ulicu te poslovnice na Kalelargi i uz Tuđmanovu ulicu, otvara svoj novi prostor u Ulici Stjepana Radića 3.

Otvaranje nove poslovnice PBZ-a planira se 12. travnja, odgovorili su na novinarski upit iz službe za odnose s javnošću PBZ-a. Također je potvrđena naša pretpostavka kako će se time zatvoriti poslovnica na Kalelargi.

"Na navedenu novu lokaciju, svoje cjelokupno poslovanje preselit će poslovnica Kalelarga. Riječ je o većem i adekvatnijem prostoru, moderno uređenom u kojem će poslovnica pružati široku paletu usluga, uključujući zonu 0-24 te je instaliran i bankomat s uplatno-isplatnom funkcijom", ističu iz PBZ-a.

Svako novo ulaganje u bankarsku infrastrukturu znači i jačanje kapaciteta za privlačenje klijenata, što će biti i u ovom slučaju.

- U PBZ-u kontinuirano radimo na unapređenju razvoja poslovne mreže te želimo postići zadovoljavanje visokih standarda poslovanja i pružanje cjelovite bankarske usluge u svim poslovnim jedinicama podjednako. Na području grada Zadra PBZ posluje putem tri poslovnice i 20 bankomata, potvrdili su iz Privredne banke.

Nova poslovnica otvara se preko puta Zagrebačke banke koja je tu uselila prošle godine. Dvije najveće banke bit će ulaz s obje strane u Ulicu Stjepana Radića.