Gradonačelnik Biograda Ivan Knez donio je odluku o isplati uskrsnica djeci s posebnim potrebama i s teškoćama u razvoju s prebivalištem na području grada Biograda na Moru. Svoj djeci s posebnim potrebama i s teškoćama u razvoju s prebivalištem na području Grada Biograda na Moru prema popisu Centra za socijalnu skrb Biograd na Moru ili prema rješenju nadležnih institucija, isplatit će se prigodni dar (Uskrsnica) i to u iznosu od 3.000 kuna po djetetu, stoji u odluci.

Kako bi ostvarili pravo na dodjelu prigodnog dara, roditelji/skrbnici djece koja ispunjavaju uvjete za isplatu dužni su dostaviti preslik osobne iskaznice i broj tekućeg računa na koji će se izvršiti uplata. Obrazac zahtjeva može se preuzeti osobno u pisarnici Grada Biograda na Moru ili na službenoj internetskoj stranici Grada Biograda na Moru. Zahtjevi se mogu podnositi do 15. travnja 2021. godine.

Uskrsnicu će dobiti i svi biogradski umirovljenici s primanjima do 4.000 kuna, a iznos će ovisiti o visini mirovine. Zahtjevi se također podnose do 15. travnja.