Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom i 25-godišnjim Francuzom koje se sumnjiči za razbojničku krađu.

Sumnjiči ih se da su u subotu oko 21.20 sati u Islamu Latinskom vozilom došli na benzinsku postaju gdje je 27-godišnjakinja pokušala odvratiti pažnju, odnosno zapričati djelatnice dok je 25-godišnjak krao razna alkoholna pića. Kada su ga djelatnice uočile i pokušale spriječiti krađu, 27-godišnjakinja ih je verbalno i fizički napala: jednu je odgurnula, dok je drugu udarala otvorenim dlanom.

 U pomoć djelatnicama prišao je kupac dok se dvojac udaljio vozilom u nepoznatom pravcu, a djelatnice su događaj dojavile policiji. 

Po zaprimljenoj dojavi, ubrzo su pronađeni te uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Djelatnica u dobi od 23-godine zadobila je lake tjelesne ozljede, a 25-godišnjakinja i 27-godišnjak su uz kaznenu prijavu zbog razbojničke krađe predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.