Na drugom krugu javne elektroničke dražbe "otišli" su poslovni prostori u jednom od pet nebodera, a koji su se prodavali u stečajnom postupku nad zadarskom tvrtkom za čišćenje, Adriatic Servis.

Rješenjem Trgovačkog suda u Zadru, nekretnine su za 1.150.000 kuna dosuđene tvrtki Eko-Buhača, u vlasništvu jednog od vodećih slavonskih trgovaca, Bosiljka Stanića, vlasnika trgovačkog lanca Boso sa sjedištem u Vinkovcima, koji je osnivač najvećeg udruženja trgovaca u Hrvatskoj, Narodnog trgovačkog lanca (NTL). Osim zbog poslovnih rezultata, Stanić je u medijima bio prisutan i zbog odnosa prema zaposlenicima.

Svoju drugu tvrtku, Eko-Buhaču, registrirao je u Vukovaru za niz djelatnosti - od pomoćnih djelatnosti za uzgoj životinja preko pripremanja i usluživanja pića do djelatnosti pakiranja. Uz njih za prostore na adresi Ulica Andrije Hebranga 9 licitirala je i zagrebačka tvrtka CRESCO, koju su osnovale OTP nekretnine. Početna cijena za nadmetanje iznosila je 900.000 kuna, a njihova je ponuda bila 1.050.000 kuna.

Sama nekretnina procijenjena je na 1.800.000 kuna, a čine je prostori u prizemlju i prvom katu nebodera. U prizemlju su dva hodnika, stubište, portirnica, spremište, dvorane, dva ureda, skladišni prostor, predprostor, arhiva i sanitarni čvor, dok se poslovni prostor na prvom katu sastoji od podesta, hodnika, spremišta, pet ureda, predprostora, sanitarnog čvora i čajne kuhinje. Do prodaje prostori su bili u zakupu.