Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti ZZJZ Zadar nagrađuje građane povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama koji se obilježava 26. lipnja svake godine!

Nagradni kviz osmišljen je povodom ovogodišnje UN-ove kampanje Podijeli činjenice o drogama. Spasi živote. - Svatko od nas se susreće s različitim informacijama vezanim uz temu droga i ovisnosti, koje su često zbunjujuće, kontradiktorne i nejasne. Internet je zaista pun različitih podataka vezanih za sredstva ovisnosti, a koje dolaze iz mnoštva izvora, od kojih je dio nepouzdan i netočan.

Stoga se ovom kampanjom poziva sve nas da učinimo svoj dio, odnosno doprinesemo „spašavanju života", na način da zauzmemo čvrst stav protiv dezinformacija i nepouzdanih izvora te dijelimo isključivo provjerene i znanstveno utemeljene podatke o drogama.

Sudjelovanjem u nagradnom kvizu, građani mogu saznati zanimljive činjenice na temu droga i ovisnosti te usput osvojiti prigodne nagrade. ZZJZ Zadar nagrađuje deset građana koji odgovore točno na sva postavljena pitanja!

Nagradni kviz pronađite na linku.