Zaton Holiday Resort već četvrtu godinu sudjeluje u projektu "I ja putujem" u organizaciji Zaklade "Hrvatska za djecu."

Ova hvalevrijedna inicijativa osmišljena je kako bi uljepšala ljetne dane obiteljima koji skrbe o većem broju djece, socijalno ugroženima kao i onim obiteljima koji skrbe o djeci sa zdravstvenim poteškoćama.

Cilj spomenutog projekta jest dobrobit djeteta kroz kvalitetno provedeno vrijeme u krugu obitelji, stjecanje novih iskustava, ali i osvješćivanje javnosti o preprekama koje su sastavni dio života nekih obitelji.

Turisthotel se i ove godine rado odazvao pozivu Zaklade, a do sada su ugostili 8 obitelji dok se ove godine očekuju još njih 3.

"Ciljevi ovog plemenitog projekta usko su vezani uz vrijednosti koje naš resort svojim poslovanjem promiče, a to je društvena odgovornost te aktivni obiteljski odmor proveden u inspirativnom prirodnom i ekološki očuvanom ambijentu."

Obitelji će boraviti tjedan dana, biti će smješteni u mobilnim kućicama s uslugom polupansiona. Prvi korisnici Zaklade, obitelj Marić, već su stigli. Ovo im je prvi put da ljetuju u Zaton Holiday Resortu, a već su sada sigurni kako će s odmora ponijeti zajedničke obiteljske trenutke kojih će se uvijek rado sjećati.