Jučer u 20.45 sati na DC-08 u Posedarju, 48-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 3,22 g/kg, upravljao osobnim automobilom marke Renault, kojom prilikom je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Pijani vozač nije držao razmak između vozila te je prednji dijelom svog automobila udario u stražnji dio teretnog automobila zadarskih registracijskih oznaka, pa pobjegao s mjesta događaja!

Ubrzo su ga policajci pronašli te odveli u službene prostorije policije. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, danas je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Idućih 12 dana provest će u zatvoru.

Nešto kasnije, noćas u 1:20 sati u Biogradu, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 47-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Opel zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,06 g/kg.

Vozač je uhićen, nakon čega će danas uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.