Policijski službenici Postaje granične policije Gračac proveli su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu. Naime, nakon dojave 86-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u srijedu tijekom prijepodneva iz kuće u Mazinu otuđio novčanik, policajci su oko 13 sati zatekli mušku osobu s otuđenim predmetima te ga priveli u prostorije policije.
Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen otuđen novac, koji je vraćen vlasniku, a protiv 52-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u ulici Ane Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta otuđio ruksak u vlasništvu 34-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U utorak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 22-godišnje vlasnice, dok je u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj iz apartmana kojeg koriste državljani Češke otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.