Višeslav Dokoza iz Starigrada Paklenice predložio je da se hrvatski glazbenik, Zadranin Tomislav Ivčić posthumno proglasi počasnim građaninom Zadra. Krajnje je vrijeme da mu se naš grad oduži za sve čime nas je zadužio, napisao je Dokoza u svom prijedlogu kojega je ispisao rukom. Vrlo neobično u današnje vrijeme, ali Dokoza svojim čitkim rukopisom kao da je želio subjektivirati svoj prijedlog, ispisan na šest stranica.

Svaku stranicu je Višeslav Dokoza potpisao da se ne bi izgubila nit onoga što je napisao o životu, autorskoj karijeri i zaslugama čovjeka koji je opjevao Kalelargu i koji je prvi pjesmom poslao poruku u svijet Stop the war in Croatia. Za predlagača, Tomislav Ivčić je najveći zadarski humanist i umjetnik. Kada je umro 1993. godine, Višeslav Dokoza je imao 13 i po godina i u svom prijedlogu je opisao taj osjeća kada se pročula vijest o pogibiji zadarskog pjevača.

Legende na umiru, one se nanovo rađaju, napisao je među ostalim Dokaza. Jedino što je falio u obrazloženju bio je naziv jedne od najpoznatijih Ivčićevih pjesama koja je zaštitni znak svake zabave. Umjesto Večeras je naša fešta, Dokoza je napisao Večeras je naša pjesma. I to je bilo iz srca osebujnog Dokoze koji se prvi sjetio predložiti Tomislava Ivčića za počasnog građanina. Pjevač koji je odrastao u Zadru, a karijeru napravio u Zagrebu dobit će mjesto s fotografijom u zadarskoj vijećnici kao počasni građanin dok će Ivčićeva Kalelarga zauvijek ostati himna Zadra.

U prijedlogu kojeg je napisao propisno i pravopisno, Višeslav Dokoza je zatražio da se Ivčić uz Tuđmana, Gotovinu i Modrića proglasi četvrtim počasnim građaninom Zadra.