I ove godine će članovi Udruge turističkiih vodiča Zadra - "Donat" besplatnim vođenjima dati svoj doprinos obilježavanju Dana grada Zadra i blagdana svetoga Krševana. Dvije turističke vodičice će na Dan grada Zadra, 24. studenog započeti razgled na Trgu 5 bunara u jutarnjem terminu u 10:00 sati, a dvije u popodnevnom terminu u 16:00 sati.

Udruga turističkih vodiča Zadra - "Donat" već niz godina organizira besplatna vođenja za sugrađane i to nekoliko puta godišnje. Osim za Dan grada Zadra, besplatna vođenja se organiziraju oko 15. siječnja povodom obljetnice međunarodnog priznanja RH, kao i prigodom Međunarodnog dana turističkih vodiča 21. veljače. 

- Na taj način Udruga želi pokazati svojim sugrađanima kako predstavljamo naš grad posjetiteljima, no ujedno je to prilika da i naši sugrađani, ali i sami turistički vodiči dožive svoj grad malo drugačije. Radujemo se još jednoj zajedničkoj šetnji i svim sugrađanima želimo sretan Dan grada i blagdan sv. Krševana, poručili su iz Udruge turističkih vodiča Zadra - "Donat".