Nevenka Marinović nastavlja voditi Zajednicu žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Zadarske županije.

Na izbornoj skupštini, održanoj sredinom mjeseca, Marinović je istaknula da će zajedno s izabranim članicama županijskog odbora i u budućem mandatu, kroz brojne aktivnosti definirati političke interese žena, afirmirati njihovu ulogu u obitelji i društvu te promicati obitelj kao temeljnu društvenu vrijednost.

Naglasila je da će novi saziv Katarina raditi na osnaživanju žena u njihovoj suvremenoj ulozi, kako u urbanom tako i u ruralnom prostoru naše županije, koja je svakako drugačija od uloge njihovih baka, ali jednako nezamjenjiva u mnogim segmentima života.

Marinović je također istaknula da je obitelj institucija koja čuva ljudske vrijednosti, kulturni i povijesni kontinuitet generacija te da je ona jedinstveni, nezamjenjivi, fizički, socijalni, emocionalni, duhovni i gospodarski potencijal društva što najčešće zaboravimo.

- Taj ogroman potencijal koji žene posjeduju treba afirmirati i osloboditi. I upravo je to prostor za djelovanje ove generacije Katarina Zadarske županije, zaključila je Nevenka Marinović.