Kamp Zaton Holiday Resort, turističkog bisera u vlaništvu Turisthotela našao se u TOP 10 kampova, prema odabiru ADAC-a, najvećeg njemačkog i europskog automobilskog  kluba.

Povoljnu poziciju Hrvatske na njemačkom tržištu potvrđuje najnovija lista top 10 kampova Europe, koju je objavio portal ADAC-a posvećen kamping segmentu PinCamp, izvjetili su iz Hrvatske turističke zajednice.

Na toj se listi na prva dva mjesta nalaze njemački kampovi, dok odlično 3. i 4. mjesto zauzimaju hrvatski kampovi Aminess Maravea Caming Resort iz Novigrada i Camping Omišalj. Među top 10 europskih kampova nalazi se još jedan hrvatski kamp, a riječ je o kampu Zaton Holiday Resort koji je zauzeo 6. mjesto.

Zaton Holiday Resort je i ove godine dobio dvije najprestižnije nagrade iz svijeta kampinga: ADAC Superplatz 2021 i ANWB Top 2021.

Turisthotel svake godina ulaže u standard kampa i osvježava te obogaćuje ponudu turističkog naselja kojeg posljednje dvije godine vodi direktor Krešimir Milišić.

Na popisu najpopularnijih kampova po zemljama, vodeća je Njemačka s 53 kampa, a zatim slijedi Hrvatska s 26 kampova te Italija s 18 kampova.