Ove subote u naselju Žmirići očekuje nas nešto drugačije božićno druženje. Naime, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Zadarske šapice i tvrtka BMP Asset organiziraju događanje Budi mi prijatelj - powered by BMP! 

Događanje počinje u 10 sati, na prostoru azila, a očekuje nas raznolik zabavni i edukativni program. Ovo je idealna prilika da svi „stari" prijatelji azila, ali i oni koji nikada nisu posjetili azil dođu, podruže se i dobro zabave!

Božić je pred vratima, a i šapice vole poklone ispod bora, zato ponesite neku sitnicu kojom ćete razveseliti štićenike Zadarskih šapica. Iz Udruge i tvrtke BMP Asset pozivaju sve da iskoriste ovu subotu i malim šapicama uljepšaju nadolazeće hladnije vrijeme. Korištene deke, ručnici, posteljine sve to može poslužiti da ugrijemo naše šape i šapice. Svi koji to žele mogu donijeti i poklone u vidu hrane, opreme za pse (ogrlice, povodci, zdjelice, igračke) jer 150 štićenika voli fino papati, ići u duge šetnje i igrati se. Osim navedenog, posjetitelji će imati priliku i financijski podržati rad Zadarskih šapica, na prostoru azila bit će organizirano i prikupljanje donacija.

Uz okićeni prostor azila i prigodnu glazbu u azilu vas očekuje 600 Zadarskih šapica, koje će posjetitelji moći i prošetati izvan prostora azila. Djecu će animirati maskota Šapica, a svi koji to žele mogu se družiti i s Djedom Božićnjakom! Azil će posjetiti i Niko Perović - zadarski šaptač psima koji će nam pokazati što sve možemo naučiti našeg četveronožnog prijatelja.


Vidimo se ove subote od 10 sati u naselju Žmirići!


P.S. Upozoravamo posjetitelje na ogromne količine slatkoće i ljubavi!