Centar EUROPE DIRECT Zadar poziva udruge na predstavljanje Konferencije o budućnosti Europe i višejezične digitalne platforme. Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 20. prosinca s početkom u 13 sati u Centru za kreativne industrije.

Europska unija je u 2021. godini pokrenula Konferenciju o budućnosti Europe. Riječ je o nizu aktivnosti koje omogućuju ljudima iz cijele Europe da podijele svoje ideje i doprinesu oblikovanju zajedničke budućnosti. Svi mi možemo doprinijeti Konferenciji o budućnosti Europe.

Tijekom druženja predstavit ćemo ciljeve Konferencije, mogućnosti sudjelovanja te ćete ujedno i Vi sami moći dati doprinos oblikovanju europske budućnosti.

Zbog organizacijskih potreba, molim povratnu informaciju o sudjelovanju do petka 17. prosinca 2021. godine do 12 sati na adresu e-pošte [email protected]

U skladu s Odlukom Stožera, sudionici događanja moraju posjedovati EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o preboljenju, cijepljenju ili testiranju (negativni test na SARS-CoV-2).