Umjesto gradnje hotela Hilton, teren na Polačišću pretvoren je u parkiralište. Njega su nedavno proširili i teren očistili novi vlasnici te nekretnine - RamseyBay. Tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, u vlasništvu Denisa Mikana iz australskog Adelaidea, 2017. godine je elektronskom dražbom bila kupac zemljišta za 20,7 milijuna kuna.

Firma je i osnovana iste godine, da bi iduće dobila prokurista Dragana Čurka sa zadarskom adresom. On je s Mikanom na isti način povezana u firmi Belafuža projekt, također sa zagrebačkim sjedištem.

Novi vlasnici terena upisani su u zemljišne knjige. Međutim, još nisu sudski uvedeni u posjed, doznajemo to od Mladena Ninčevića, bivšeg vlasnika tvrtke Centar projekt, koja je taj teren davne 2009. godine kupila od Grada Zadra za 3,9 milijuna eura. Ni njegova firma nije bila uvedena u posjed što bi trebao biti žuran postupak od šest mjeseci. A čeka se, kaže, Ninčević od 2009. godine.

Ta parcela, donedavno prilično zapuštena, sad je u malo boljem stanju. Kapacitet parkirališta koje se nalazi nasuprot podzemne garaže Citty Galerije povećan je jer se pokazala potreba za većim brojem parkirnih mjesta, čak toliko da je ugrađen i semafor koji na ulazu pokazuje ima li ih slobodnih.

Što će biti s tim prostorom na vrlo atraktivnoj lokaciji, to znaju oni čiji je. Za sada nema naznake da će se i tu graditi stanovi. Možda se opet stavi na prodaju.