Ta strašna Kristalna noć u Zadru je opis Marka Vučetića koji u maniri Goldsteina pokušava ponovno oblatiti naše sugrađane, napisao je  gradski vijećnik  Mate Lukić u želji da se uključi u raspravu na relaciji gradonačelnik Dukić - predsjednik GV Vučetić.

Lukić piše u nastavku:

"Nakon vijesti o tome da je u mjestu Polača ubijen Franko Lisica, Bibinjci su se spontano organizirali i u koloni koja je brojila više od tisuću članova došli u grad. Međutim, taj dan ostao je duboko u sjećanju mnogim Srbima, ali i oficirima JNA. Tamo im se pridružio i dio Zadrana, te su ispunjeni gnjevom i tugom zbog smrti mladog sumještanina, ne razmišljajući u koliki rizik se upuštaju, hrabro paradirali pored vojarne u kojoj je bila naoružana vojska koja je jedva čekala zapovjed da zapucaju. Mnogi koji su bili svjedoci ovog prosvjeda kažu kako tako veličanstven prosvjed nije nikad, ni prijeprije ni kasnije, viđen na ovim prostorima. Pri tome su razbijeni i izlozi nekih lokala čiji vlasnici su bili Srbi zbog čega je prosvjed nazvan Kristalna noć.

Hrabrost ovih golorukih ljudi dobro se urezala u pamćenje JNA. To trebaju znati nove generacije.

Vučetić nudeći KK Zadru jednu jedinu kunu, promatra mirno kako klub čvrsto u svoje ruke preuzimaju Enio Meštrović i Ante Rubeša i to je jedino kristalno jasno.

Parola koja je odjeknula pred prošle izbore "glas za HDZ i koaliciju glas je za propast KK Zadra" koji sad kako oni kažu nije više u rukama politike iako ga vode čelnici druge dvije političke opcije vjerovatno će postati i ove godine dvostruki prvak sa svakom utakmicom prepunih tribina. Moš misliti.

Marko Vučetić i ekipa ne nude projekte, ne nude Vrata Zadra nude kritike, gay pride, referendum te žderačinu i lokačinu u kojoj osim ljesova i morbidnih sprovoda građani još nisu stigli uživati.

Mate Lukić predsjednik ŽV HSP-a