Društvo arhitekata Zadra poziva vas na predavanje iz ciklusa "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse" pod nazivom "Up Close and Personal", predavača Matije Huzjaka iz Huzjak Dizajna i Arhitekture (HDA). 

Predavanje će se održati u četvrtak, 24. veljače s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa (Kneževa palača). Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović.

Rođen i odrastao u Zadru, Matija Huzjak arhitekt je sa zagrebačkim arhitektonskim obrazovanjem, koji se već tijekom studija i nedugo nakon - uključio u aktivni rad u arhitektonskoj struci u rodnom gradu. Tijekom profesionalnog usavršavanja, sudjeluje u izradi projekata privatnih i javnih naručitelja, kao i na natječajima - na kojima, kao koautor u arhitektonskom timu osvaja višestruke nagrade.

2016. godine osniva vlastitu arhitektonsku praksu pod nazivom „Huzjak Dizajn i Arhitektura" (HDA), u kojoj do danas, sa svojim timom arhitekata radi na brojnim projektima privatnih i javnih naručitelja, u kojima formira vlastitu prepoznatljivu arhitekturu, a istovremeno aktivno sudjeluje u radu Društva Arhitekata Zadra.

Matija će kroz više projekata iz vlastite prakse, predstaviti djelovanje ureda i metode rada.

Prije samog početka predavanja tvrtka MAPEI će predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa.

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.

Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde.