Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, je potvrdio da će Crewlink, njegov partner za zapošljavanje, u četvrtak 24. veljače u Zagrebu, održati dan otvorenih vrata zapošljavanja, kako bi podržao Ryanairov rekordni raspored letenja u lijetnoj sezoni 2022.

Očekivanja produzeća su zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za upravljanje zrakoplovom Airbus A320, koje upravlja Lauda Europe (avioprijevoznik Ryanair Group) iz svojih baza u Zagrebu i Zadru za raspored u ljetnoj sezoni 2022 sa 73 destinacije, uključujući 25 novih ruta.

Crewlinkov dan otvorenih vrata održat će se u hotelu Sheraton Zagreb, u četvrtak, 24. veljače, u 10:00 sati. Oni koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati, mogu se prijaviti na virtualni razgovor putem internetne stranice: https://crewlink.info/36xE5MD.

- Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe, istaknuo je Andrew Swan iz Crewlinka.

Operativni direktor Lauda Europe Tadej Notersberg dodao je:

- Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom lijeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, sa daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj tijekom slijedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca.