Peti po redu Fuckup Nights Zadar održava se u subotu 26. veljače 2022. u 20:00 u Brlogu. Ponovno će se u dobrom društvu pričati o zanimljivim dogodovštinama, greškama i neuspjesima, kako u poslu tako i privatno, a sve to kroz prizmu motivacije svih prisutnih.

No, ovo izdanje je po mnogočemu posebno. Svoje F*Up donose nam digitalni nomadi i druge osobe koje su prepoznale ljepote Zadra i koje su se odlučile (privremeno) nastaniti u Gradu. Ljudi su to iz različitih poslovnih sfera, neki u Zadru borave samo kratko, neki duže, a neki su se odlučili ostati stalno.

Predavači na subotnjem događaju bit će Dan Joyce, digitalni nomad iz Ujedinjenog Kraljevstva, Ana Teskera, suvlasnica BRLOG zadružne pivovare, Natalie Darville, Australka s prebivalištem u Zadru te Dominik Siminik, digitalni nomad iz Češke. Predavače će predstaviti Gillie Sutherland, voditeljica zajednice digitalnih nomada koja boravi u Falkensteiner Resortu na Boriku.

Spajanje domaće zajednice i zajednice stranaca u Zadru, koji ovdje žive i rade, zasigurno će biti uzbudljiv događaj, a koji će biti začinjen i degustacijom lokalnih craft piva. Registracija je obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

Ovaj događaj organiziran je kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Organizira ga tvrtka Sideways d.o.o. u suradnji sa Sveučilištem u Zadru, a ovaj put i uz potporu Work Remotely Croatia.