Pedesetak djece iz zadarskog dječjeg vrtića Ivančica prošlog je petka uživalo na Falky Family Day-u, događaju kojim Falkensteiner grupacija obilježava 65. rođendan, a i najavljuju vikende odlične zabave za svoje goste sve do Uskrsa. Kao uvertira u niz zabavnih aktivnosti, za mališane iz lokalnog vrtića pripremljena je besplatna predstava, a Podravka se pobrinula i za to da iz ruku maskota Falkyja i Lina dobiju prigodne poklone.

Svi koji tijekom ožujka ili za Uskrs odluče provesti obiteljski odmor u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik te u jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, imat će priliku zaboraviti na sve brige i opustiti se u fantastičnim vikendima punim zabave. Prvog vikenda u ožujku na Falky obiteljskom vikendu roditelji i djeca sudjelovali su u potrazi za blagom i obiteljskoj olimpijadi, uživali u predstavi Put oko svijeta i druženju s maskotom Falkyjem. Falky Land posebnost je ovog turističkog kompleksa, raj za mališane, mjesto na kojem animatori kreiraju najljepše uspomene za djecu svih dobnih skupina.

Slaganje zanimljivih oblika od kockica, natjecanje u izradi figura, izložba eksponata od kockica čeka sve male i velike goste na Kockastom vikendu od 18. do 20. ožujka, dok vikend iza toga u Zadar stižu Magic Leon i njegova tajnovita škole iluzije, uz koje će mališani naučiti sve o čudesnom svijetu magije. Uskrs je posebno divan na moru, a u Falkensteineru će biti još divniji, jer za vikend uoči ovog blagdana pripremaju Uskršnju zabavu. Dovoljno je reći da će se mališani i njihovi roditelji zabavljati s uskršnjim zekom visokim čak 3,75 metara i, dakako, Falkyjem, s kojim će u urnebesnu potragu za uskršnjim jajima.

Dobra je vijest da svi koji bijeg od rutine potraže unutar hotela Falkensteiner Club Funimation Borik, smještenog na samoj plaži u blizini stare zadarske gradske jezgre, ili u premium mobilnim kućicama Falkensteiner Premium Camping Zadar kampa, u veselim vikendima mogu uživati uz znatne pogodnosti. Naime, djeca do 12 godina borave besplatno, roditelji imaju popust od 20% na sve spa tretmane, kao i besplatnu upotrebu hotelskih bicikala - super ideja za istraživanje okolice na dva kotača.

MTG - Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih poduzeća u privatnom vlasništvu u sedam europskih zemalja. Pod njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences s trenutačno 27 hotela u kategoriji četiri i pet zvjezdica, 2 apartmanska naselja, kao i FMTG Development te turističko savjetovanje Michaeler & Partner.