Na izvrsnoj lokaciji na Putu Bokanjca (link na lokaciju) gradi se višestambena zgrada u kojoj je zainteresiranim kupcima na raspolaganju sedam stanova. Investitor je Stipčević d.o.o., poznata zadarska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u gradnji najzahtjevnijih stambenih i nestambenih zgrada.

Uz garažu i parkiralište na tri etaže - prizemlje i dva kata, gradi se sedam stanova neto površine od 51 do 102 četvorna metra. Stanovi posjeduju A+ Energetski certifikat uz plinsko etažno grijanje, klimatizaciju svih prostora i ventilaciju, troslojna stakla s UV zaštitom, 7-komornu PVC stolariju te aluminijske pomične grilje. Svi stanovi opremljeni su visokokvalitetnom keramikom, sanitarijama i parketom. Svaki stan ima vanjsko parkirno mjesto te pripadajuću garažu iz koje lift vodi izravno u stan.

Velika pažnja pri projektiranju posvećena je komforu stanara, pa su tako svi stanovi orijentacije sjever-jug, a dnevni boravci okrenuti prema jugozapadu. Svojim rasporedom zadovoljavaju potrebe širokog spektra kupaca, bilo da se traže komforniji stanovi za manji broj stanara ili stanovi za obitelji s više djece.
Također, buduće stanare očekuje lijepo uređen okoliš s mnoštvom zelenila te dječje igralište. Okoliš zgrade je ograđen i ima ulaznu rampu.

Zgrada se gradi u neposrednoj blizini trgovačkog centra, autobusne stanice, benzinske pumpe, kvartovske tržnice, ljekarne i drugih sadržaja potrebnih za ugodno stanovanje.

Više informacija potražite u katalogu ili se obratite na kontakte:
[email protected]
M: +385 98 465 366
M: +385 99 836 8810