U današnjoj emisiji „Stvoreni za Nebo" imali smo gosta, Tina Krvavicu, člana zajednice „Božja pobjeda".

Božja pobjeda je karizmatska zajednica mladih, koja postoji već trinaest godina te se bavi evangelizacijom mladih u Zagrebu u crkvi Svete Mati Slobode. Zajednica je dio „Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetomu" te kao takva ima jedan zajednički program koji bi trebali proći novi članovi zajednice KKODS-a. Program sadrži „Seminar novog života u Duhu" koji se izvodi na razini biskupije. Zajednica ima svoju vlastitu dvogodišnju formaciju za nove članove kako bi se smanjila razlika u poznavanju vjere i poznavanju karizmatske duhovnosti između dugogodišnjih članova i onih koji tek dolaze. Jednako tako, postoje i „Kćeri zajednice" (kućne molitvene zajednice) koje se okupljaju na drugim mjestima, a od zajednice dobivaju duhovno i formativno vodstvo, podršku i alate s kojima se i same mogu formirati te spadaju u šire članove zajednice.

Svaku zadnju subotu u mjesecu u Svetoj Mati Slobode organizira se klanjanje koje je iznimno posjećeno. Nadalje, tri četvrtka u mjesecu okupljaju se na susretima u 20 sati u matičnoj crkvi gdje bude više od petsto mladih te je susret otvorenog tipa. Uz to imaju različite projekte koji uključuju evangelizaciju po drugim gradovima. Jedan od takvih projekata odvit će se u Solinu za tri tjedna. Program će biti jednak onome na otvorenim susretima u Zagrebu, a sadržavat će: nagovor, svjedočanstvo, slavljenje, misu i klanjanje.

Ako želite doživjeti nešto novo i probuditi svoju vjeru te doživjeti ponovno novi zamah Duha Svetoga priključite se susretima zajednice Božje pobjede.
Za više informacija posjetite: Božja pobjeda, Facebook, Instagram ili YouTube kanal.

Mir i dobro!