Nakon stanke duže od dvije godine, Klub Zadrana u Zagrebu je u petak opet otvorio svoja vrata! Novo predsjedništvo Kluba Zadarskih Studenata, na čelu s predsjednikom Karlom Koronom kreće u revitalizaciju kluba. Želja im je da klub opet postane glavno kulturno i zabavno odredište svih Zadranki i Zadrana u Zagrebu, najavili su iz Kluba Zadrana uz fotografije sa studentskog tuluma.

Prva večer izazvala je veliki interes u javnosti pa je tako klub bio ugodno popunjen sa studentima i starijim generacijama članova kluba. Kako klub nije radio dugo, prvu večer puštale su se pjesme samo iz „zadarskog bazena", a taj potez izazvao je oduševljenje kod publike.

Klub Zadrana svim je okupljenima u petak priredio i gosta iznenađenja - Ivicu Sikirića Iću, koji je u Zagrebu boravio zbog priprema velikog koncerta koji će se održati 21. travnja u Lisinskom. Nepotrebno je reći da su svi pozvani, a iz Kluba Zadrana naglašavaju kako će prije koncerta biti organizirano okupljanje u njihovim prostorijama.

svojim dolaskom prisutne je počastio osnivač i prvi predsjednik Kluba zadarskih studenata, Darko Dvornik, koji je osnovao klub 1996. godine te brojni alumniji koji su aktivno djelovali u klubu u njegovoj bogatoj prošlosti.

U narednom vremenu klub nastavlja s organizacijom događanja pa će se tako već 7. travnja održati predstavljanje knjige „Zadarske priče" autora Drage Marića.  Proslava rođendana kluba bit će organizirana 12. travnja.

- Nadamo se kako će zadarski studenti, a i sve Zadranke i Zadrani u Zagrebu podržavati našu priču, te kako će svi imati jedno mjesto u Zagrebu gdje će se osjećati kao doma, poručili su iz Kluba Zadrana.