Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojeg se sumnjiči za dvije provale u veterinarsku ambulantu u Zadru u Ulici Skročini.

U petak, 25. ožujka oko 23.30 sati, nakon zaprimljenih saznanja kako je izvršena provala u veterinarsku ambulantu iz koje su otuđeni novac i lijekovi, policijski službenici su nakon desetak minuta u neposrednoj blizini, u Ulici Put Bokanjca, uočili mušku osobu za kojeg su posumnjali da bi mogao biti povezan s navedenim događajem.

Tom prilikom kod kojeg je pronađen provalnički alat, novac i lijekovi. Pronađeni predmeti su mu oduzeti, te je doveden u službene prostorije poradi kriminalističkog istraživanja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, osnovano se sumnja kako je prethodno i u noći 19./20. ožujka provalio u navedenu veterinarsku ambulantu i tom prilikom također otuđio novac i lijekove.

Protiv 40-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je u subotu, 26.ožujka, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.