Učenice Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole okupljene u likovnoj radionici "Pinel" pokrenule su još jednu u nizu donacijskih aktivnosti u suradnji s članicama"Sadionice". Maštovite ideje, puno dobre energije, entuzijazma, ljubavi i želje da se pomogne najmlađima oplemenile su realizaciju akcije"Cvijet za djecu Ukrajine" na Narodnom trgu u Zadru.

Izložba pisanica, unikatnih čestitki, cvjetnih aranžmana i ručno izrađenih cvjetova u plavo-žutim bojama ukrajinske zastave privukla je Zadrane, prijatelje, turiste, ukrajinske obitelji i pojedince koji nisu skrivali oduševljenje i zahvalnost suzom u oku, osmijehom i prijateljskim stiskom ruke. Donacijama je prikupljeno 1300 kuna za dječju hranu i pelene.

Mnoštvo dobrih djela stvara velike ljude, pa koristimo priliku da zahvalimo svima koji su srcem podržali ovu plemenitu akciju naših vrijednih, kreativnih volonterki i na taj način dali poticaj njihovom budućem letu kroz boje dobrote, radosti stvaranja i ljepote darivanja, ističe voditeljica Pinela Katja Vladičić.