Nakon smjene ravnatelja Ivice Erlića kompletirano je novo vodstvo Zavoda za hitnu za medicinu Zadarske županije, a među čelnicima je ponovno on!

Sada u ulozi pomoćnika ravnateljice za financijsko poslovanje, radnom mjestu koje je predviđeno sistematizacijom, ali dosad nije bilo popunjeno.

- Ugovorom mu je definirano raspoređivanje na drugo radno mjesto sukladno stručnoj spremi (diplomirani ekonomist op.a.). Jedino je to radno mjesto bilo slobodno, rekla nam je nova ravnateljica Ivana Šimić koja je zadarsku Hitnu preuzela nakon smjene Erlića usred skandala s vožnjom tijekom izrečene mjere izolacije zbog zaraze koronavirusom. U slučaju da je tada podnio ostavku, na što ga se pozivalo, Erliću ne bi bila osigurana nova visoka funkcija u Zavodu.

Za njim su, podsjetimo, sa svojih tadašnjih pozicija otišli i njegovi bliski suradnici, zamjenik dr. Mladen Oluić i glavni tehničar Antun Čačić. Odlukom nove ravnateljice, njezin zamjenik postao je Mario Zrilić, dok je Ive Miletić novi glavni tehničar zadarske Hitne.