Zadar, 22. travnja 2022. - Svake subote, od 9 do 14 sati ispred centra Supernova Zadar očekuje vas najšarenija i najzdravija tržnica. Seljačka tržnica Zadarske županije iz tjedna u tjedan okuplja domaće proizvođače koji vam nude najzdravije voće, povrće i mnoštvo drugih proizvoda.

Za najukusnija jela i domaće specijalitete koje rado pripremate ukućanima potrebne su i kvalitetne namirnice. Brinete li o zdravlju i zdravoj prehrani ne zanemarite važnost odabira namirnica domaćeg i provjerenog uzgoja. Upravo takvim odabirom, osim što ćete živjeti zdravije i jesti kvalitetnije, podržat ćete i vrijedne domaće proizvođače koji se svakoga tjedna okupljaju na Seljačkoj tržnici.

Izbor je svakog vikenda uistinu izvrstan. Domaće sezonsko povrće idealno će oplemeniti svako vaše jelo, a tijekom dana najbolje je zasladiti se domaćim voćem. Ljubitelji suhomesnatih proizvoda uživat će u domaćoj panceti ili kobasicama uz koje je savršeno poslužiti razne vrste domaćih sireva. Osim toga, odaberite i razne druge mliječne proizvode lokalnih mljekara, a volite li sokove, odaberite omiljeni okus svježih domaćih napitaka. Vrijedne ruke domaćih poljoprivrednika pripremaju vam i ukusnu zimnicu kao i eko jaja. Za dobar imunitet birajte i kvalitetne medove kao i ostale pčelarske proizvode koji su savršeni saveznici vašeg zdravlja tijekom cijele godine.

U svako doba godine u ponudi su sezonske i prigodne namirnice, a zasladiti se možete i domaćim pekarskim proizvodima te tradicionalnim kolačima. Neovisno o vašim ukusima, sa Seljačke tržnice kući ćete se vratiti odlično opskrbljeni za naredni tjedan i svoje najdraže recepte spravljat ćete sigurni da ste od prirode odabrali i dobili ono najbolje i najzdravije. Posjetite već ove subote Seljačku tržnicu na dobro poznatoj lokaciji i uživajte u najsvježijim namirnicama provjerene kvalitete.