Sa srijede na četvrtak u Pridrazi, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer je u Ulici Ruđera Boškovića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u garderobni ormar, odakle je iz novčanika 34-godišnjaka i 27-godišnjaka otuđio novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 13. do 20. travnja u Kraju na otoku Pašmanu, nepoznati počinitelj je sa gradilišta 47-godišnjeg vlasnika otuđio 25 komada armiranih betonskih postolja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Sa srijede na četvrtak u Rašteviću je nepoznati počinitelj otuđio auto prikolicu u vlasništvu 46-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.