Poznata su imena novih načelnika triju policijskih postaja u PU zadarskoj, među kojima je i Policijska postaja Zadar koja je nastala spajanjem I. i II. PP Zadar.

Tu novu „mega" postaju, koja obuhvaća cijeli Zadar, uključujući i otoke u administrativnim granicama Grada, Nin te 16 općina, preuzeo je Roko Knez. Zadarski plavac sa završenim specijalističkim diplomskim studijem ostvario je najveći broj bodova na temelju razgovora i testiranja, kojem je pristupilo 5 od ukupno 6 prijavljenih kandidata. Knez je prije imenovanja za novog načelnika Policijske postaje Zadar radio u Službi policije, a ranije je bio pomoćnik načelnika u Prvoj policijskoj postaji.

Reorganizacijom policije spojene su i policijske postaje Benkovac i Obrovac, koje će od sada kao jednu voditi Mario Brzoja. Dosadašnji načelnik u Benkovcu ocijenjen je kao najbolji od trojice kandidata. Njegov ured ostaje na istoj adresi jer je odlučeno da će sjedište nove postaje, koja će pokrivati 30 kilometara udaljene gradove, biti Benkovac.

Na internom oglasu za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih službenika u zadarskoj policiji svoju je poziciju u Postaji pomorske i aerodromske policije upravo potvrdio Romano Landeka. Potpisom ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, Landeka je potvrđen kao najbolji od dva kandidata koja su konkurirala za čelno mjesto postaje u Gaženici.

Još se čeka jedna odluka kojom bi se kompletirao izbor novih načelnika u PU zadarskoj. Radi se o mjestu načelnika Policijske postaje Biograd u kojoj je također privremeno postavljen načelnik Albert Šarin. S obzirom na izostanak odluke, velika je mogućnost kako će natječaj za to rukovodeće mjesto biti poništen.