Građani koji su se odazvali na javne tribine raspravljali su i odlučivali o prioritetnim malim investicijama u svojim mjesnim odborima u sklopu projekta KVARTipo!. 

Na raspolaganju je bilo 270 tisuća kuna za MO Višnjik, 90 tisuća kuna za MO Vidikovac, 240 tisuća kuna za MO Poluotok te 195 tisuća za MO Voštarnica. 

U prostorijama Osnovne škole Šime Budinić raspravljalo se o 22 pristigla prijedloga za područje Mjesnog odbora Višnjik, nakon čega su se građani odlučili za opremanje prostorija mjesnog odbora, dopunu komunalne opreme u Ulici bana Josipa Jelačića, projekt i horizontalnu signalizaciju (treptači) na križanju ulica S. Radića i A. Hebranga, postavljanje opločnika u Poljanskoj ulici i ulici S. Radića, uređenje igrališta u Put Murata te projekt i horizontalnu signalizaciju (uspornici) u ulici Nikole Tesle.

Istoga dana, u prostorijama Mjesnog odbora Vidikovac, raspravljalo se o ukupno 28 zaprimljenih prijedloga, a prisutni sudionici tribina većinom glasova odlučili su da će se financirati izrada projektne dokumentacije za nadogradnju zgrade mjesnog odbora i izgradnju dječjeg igrališta na lokaciji koja će se naknadno definirati te postavljanje oglasnih ploča na području mjesnog odbora.

O ukupno 15 prijedloga građana raspravljalo se u prostorijama MO Voštarnica, a prisutni građani odlučili su da će se financirati uređenje dječjeg igrališta u Velebitskoj ulici te sanacija Veslačke ulice.

Kako smo već pisali, stanovnici MO Poluotok odlučili su da će se financirati izrada projektne dokumentacije i postavljanja sprava za vježbanje na otvorenom na Citadeli (Kapetanski park) u ukupnom iznosu alokacije.