Nisu prošla ni dva tjedna otkako je pušten na slobodu nakon napada na časnu sestru, a sukošanski svećenik Domagoj Kelava (43) ponovno je priveden. Ovog puta zbog napada na 43-godišnju susjedu.

Ne navodeći identitet počinitelja, iz PU zadarske su objavili kako ga se sumnjiči da je jučer, oko 00.10 sati u Ulici Hrvatskih branitelja u Sukošanu prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na oštećenu 43-godišnjakinju.

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

- Nakon što je jučer, 17. svibnja zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43-godišnjakom. Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, priopćili su iz policije.

Očevici navode kako je vidno pijani Kelava 43-godišnjakinju uhvatio za vrat i gušio. U pomoć joj je priskočilo nekoliko mještana koji su se zatekli na licu mjesta.