Marina Mihovilović Pajkin danas je raskinula ugovor s Gradom Zadrom u kojem je kao bivša novinarka bila zaposlena na mjestu pomoćnice pročelnika Ureda gradonačelnika kao zadužena za informiranje i odnosa s građanstvom.

Od četvrtka Mihovilović Pajkin počinje raditi u SC Višnjik kao voditeljica marketinga i promidžbe.

Kao članica HDZ-a u prošlom sazivu je bila županijska vijećnica. Teško je dokučiti razloge njezinog prelaska na novo radno mjestom s obzirom na to da će joj i plaća biti znatno manja.

Marina Mihovilović Pajkin u SC Višnjik pokrit će dva radna mjesta osoba koje idu u mirovinu, kazao nam je direktor Denis Karlović kao i to da će s njom prvo sklopiti ugovor na mjesec dana probnog rada. To je, naravno, zakonska forma.

Grad Zadar je posljednjih godina imao jako lošu PR službu u odnosu na novinarske upite iako je pročelnik Neven Klarin obećavao bolju komunikaciju s javnošću. Odlaskom prvo Jerka Trogrlića koji je bio isključivo nadležan za PR gradonačelnika Branka Dukića, a potom Mihovilović Pajkin, ostala je Ivana Dadić. Nedavno je pokrenuta Facebook stranica, a informacije iz gradske uprave stižu na kapaljke.