Brlog craft bar & shop u subotu, od 17 sati, organizira treći po redu Craft market u Brlog baru.

Udružuju se na jednom mjestu mali obrtnici, umjetnici, kreativci sa zadarskog područja, kontinenta i otoka, sa buvljak scenom. Imat ćete priliku razgledati, popratiti i kupiti za sebe unikatne rukotvorine, prirodne proizvode i jedinstvene radove od više od 10 izlagača, kao i pronaći neki jedinstveni odjevni predmet od naših buvljakuša.

Na Craft market #5 predstavit će se domaći izlagači: AGart - izrada nakita; HUBS Brižna srca - ručno izrađene rukotvorine; Dalnature - izrada prirodne kozmetike; Radost Flora - permakulturna zajednica, izrada prirodnih pripravaka; Re-kretivci - udruga za poticanje kreativnog razvoja; SunflowersbyAna - makrame ručno izrađen nakit; Zbrka zdola - heklani topperi za torte, 3D slova, girlande, personalizirani okviri za razne prigode, heklane/pletene sitnice, a uskoro stižu makrame pozadine za vjenčanja; Goran Šućurović - metal wood craft namještaj, lampe; Zbrka zdola - heklani topperi; Petar Kovačević - koža, drvo, crtanje i slikanje na papiru; Roberto Vodanović - Čopor - autorske knjige, poezija, kolaži, grafike, glazba; Andreja Lauš - slike na platnu; Šivko šiv - Maya Ivani Coockoo - šivani šareni predmeti za svaki dan;

Craft market ima pripremljen Kreativni kutak za sve zainteresirane. Za ovu subotu su pripremili dvije radionice. Radionicu izrade svijeća od sojinog voska pod vodstvom Bijelog Gloga,koja je besplatna i počinje 18 sati kao i radionica izrade friendship narukvica pod vodstvom Re-kreativaca.

Za najmlađe posjetitlje, pripremljen je i Dječji kutak, stand razmjene igračaka i druženja. Povedite najmlađe, donesite i donirajte igračke i društvene igre, potaknite djecu na razmjenu i dijeljenje s drugima, a vi se opustite uz kavicu/pivicu, družite, upijajte sunce.

Ovaj put imaju i glazbenu poslasticu koja starta od 19.30 sati - Roko Mandić i njegova "Na po hljiba" slušaona otočke glazbe.