Iz Ministarstva prometa smo nakon ponovljenog upita dobili odgovor na novinarsko pitanje: gdje je nestala prijava drugog kandidata za direktorsko mjesto u Zračnoj luci Zadar.

 Točno je da su na Javni natječaj za izbor kandidata za člana Uprave - direktora trgovačkog društva Zračna luka Zadar d.o.o. pristigle dvije prijave. Na razgovor, koji se održao ovog tjedna (u utorak), pozvan je jedan kandidat budući drugi nije podnio potpunu prijavu. Dakle, prijava nije nestala, već u natječajnom postupku na razgovor mogu biti pozvani kandidati koji su dostavili potpunu prijavu u roku i ispunjavaju uvjete iz natječaja, odgovor je uz ispriku za kašnjenje glasnogovornice koju smo to pitali prije 7 dana.

Ostaje i dalje nepoznato ime kandidata koji se drznuo javiti na natječaj za mjesto na kojem nije bilo sumnje ostaje HDZ-ov Josip Klišmanić.

On je  2019. godine započeo s kapitalnim projektom  gradnje novog terminala - inveticije koja se tada procijenjivala na pola milijarde kuna. Dok dođe do kamena temljca, bit će to i milijarda kuna.