Potraga za nestalim 88-godišnjim Zadraninom Dušanom Radoševićem još nije dala rezultata.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU zadarske Ivane Grbin, potražna akcija nastavlja se i danas, a za 88-godišnjakom u prosjeku dnevno traga više od deset spašavatelja HGSS-a te sličan broj policajaca, ovisno o raspoloživim snagama.

Podsjetimo, 88-godišnjak je u petak, 24. lipnja, otišao sam u šetnju da bi oko 14 sati nazvao članicu obitelji jer mu je pozlilo na zadarskom predjelu Bili brig/Put Pudarice. Nakon toga više se nije javljao. Kako nije pronađen na lokaciji koju je naveo, kao ni na Musapstanu i ostatku prostoru uz Ulicu Hrvatskog sabora, potraga je proširena na preostali dio predjela Crno te Murvicu. U sklopu akcije dignut je i dron, uključeni su i potražni psi, no za sada nažalost nema traga nestalom Zadraninu.

U trenutku nestanka na sebi je imao sive hlače, narančastu košulju i crnu šiltericu. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]