Turistička zajednica općine Bibinje predstavila je novi dizajn već poznatog brand identiteta Visit Bibinje. Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura u kojoj se na nešto više od tridestak stranica mogu pronaći sve potrebne informacije za kvalitetan odmor.

- Modernim dizajnom nastojalo se prikazati sve ono što Bibinje čini tradicionalno šarmantnim, što je ujedno i slogan same destinacije, ističu iz tamošnjeg TZ-a.

Svoje mjesto u brošuri pronašle su informacije o povijesti, kulturi, događanjima, plažama, prirodi, nautičkom turizmu i gastronomiji. Prikazane su i informacije o smještaju, te mogućnost korištenja mobilne aplikacije Visit Bibinje, koja omogućuje brz pronalazak smještaja.

- Uz sve navedene kategorije koje brošura prikazuje važno je napomenuti da sadrži i kartu mjesta, što je od velike važnosti svim posjetiteljima. Tiskana je dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku. Atraktivne fotografije prikaz su Bibinja, mjesta zapletenog u tradiciju i pjesmu, zanesenog u šarmu cvijeća, mirisa i okusa, poručuju iz TZ-a.

Brošura se može preuzeti u Turističkoj zajednici općine Bibinje ili u digitalnom obliku na web stranici www.visitbibinje.com.