Tankerska plovidba objavila je oglas za lukrativna radna mjesta na svojim plovilima, a plaće se kreću i do 55 tisuća kuna mjesečno! Kako javlja Morski.hr, nude se radna mjesta na svim pozicijama na tankerima za prijevoz sirove nafte, kemikalija i naftnih prerađevina, brodovima za prijevoz rasutih tereta i na brzim katamaranima za prijevoz putnika, a posebna potražnja je za nekoliko radnih mjesta na tankerima koja se plaćaju „u suhom zlatu".

Treći časnik palube tako ima zajamčena primanja od 5.090 američkih dolara, 3. časnik stroja 6.417 USD, 4. časnik stroja 5.090 USD dok elektročasniku/brodskom električaru svakog mjeseca na račun sjeda 7.444 USD, odnosno oko 55 tisuća kuna. Moguća primanja ovise o tankerskom iskustvu i stupnju edukacije za časnike palube i stroja, odnosno o izvedbi na brodu za elektročasnike/brodske električare. U cijelosti se refundiraju troškovi obveznih doprinosa za ne-časničku posadu na tankerima i brodovima za prijevoz rasutih tereta.

Dodatno, uz garantirana primanja Tankerska plovidba svojim pomorcima isplaćuje i posebne bonuse za prolaz rizičnim područjima za svu posadu, bonuse za pripremu brodskih skladišta za posadu koja sudjeluje u radu te bonus za rezultat kompanije za svu posadu na dugoj plovidbi koja odradi više od 18 mjeseci na kompaniji.

Nedavno je podignut dnevni iznos za prehranu koji je sad među najvećim u usporedbi s konkurencijom. Svi brodovi imaju 24/7 internet dostupan posadi, a brodovi s mogućnošću prijema i povoljnog geografskog područja imaju i MAX TV paket.

- Vjerujemo da ćete znati prepoznati prednosti plovidbe na hrvatskim brodovima s domaćim kolegama časnicima i komunikaciju s uredom na materinjem jeziku. Tankerska plovidba prepoznaje kvalitetan kadar kojem nudi mogućnost brzog napredovanja, poručuje zadarski brodar.

Prijavu možete uputiti preko web stranice Tankerske plovidbe, a sve potrebne informacije možete dobiti upitom na adresu elektroničke pošte [email protected] ili pozivom na jedan od brojeva telefona: 023/202-222, 023/202-232 i 023/202-231.