Gradski vijećnik Daniel Radeta poslao je gradonačelniku Branku Dukiću, državnom tajniku Šimi Erliću i direktoru Nasada Josipu Krnčeviću pismo namjere u kojem tražim da mu se iznajmi "pronađenih" 35 metara četvornih koje koristi noćni klub Ledana u Perivoju kraljice Jelene Madijevke. Naime, Ledana ima ugovor o zakupu na oko 70 metara četvornih, ali je otkriveno da koristi i dodatnih 35 kvadrata, koji su omogućili registraciju noćnog kluba (minimalno 100 m2).

- Ovim najmom cilj je konačno pokrenuti proces zaštite života građana ali i zaštite javnog dobra na način da Ledana više neće moći biti noćni bar jer će im faliti kvadrata. Imat će točno onoliko koliko su dobili ugovorom, što je manje od potrebnog kako bi imali minimalne tehničke uvjete za noćni klub
Kada ne bude Ledane neće biti ni svakodnevnih tragičnih sudbina. Samo od 2014. godine padom s bedema stradalo je 9 osoba, od kojih je 3 umrlo.

Iznajmljeni prostor neću koristiti. Namjeravam samo plaćati najam i tako, onemogućavanjem dosadašnjih aktivnosti, zaštititi živote i javni prostor vraćanjem parka građanima, piše Radeta.