Prodaja kompletne imovine NK Zadar ušla je u slijepu ulicu zbog odluke da se sve što je ostalo iza ovog kluba prodaje u cjelini. Ni na četvrtom pokušaju javne dražbe, koja je okončana pokušajem otvaranja ponuda kod javnog bilježnika Jelene Skoblar, nije bilo kupaca koji bi bili zainteresirani odjednom kupiti dresove, semafor, kamere, vozila za prijevoz igrala, kosilicu, ultrazvuk, stare klime i uredsku opremu, pa čak i 3.000 sjedalica koje je potrebno razmontirati sa stadiona na Stanovima, i to za procijenjenu vrijednost od 351.497,05 kn.

Stečajnoj upraviteljici iz Osijeka Tihani Majić sada preostaje sazvati novi krug prodaje, koji bi se trebao održati u rujnu, no sve je izvjesnije da kupaca neće biti. Umjesto da se dio atraktivnije imovine (informatička oprema, dresovi) proda i od toga barem dijelom namire vjerovnici i bivši zaposlenici, ona će se na kraju vjerojatno otpisati ili prodati po simboličnoj cijeni.

NK Zadar još uvijek, uz suglasnost Grada Zadra, koristi pravo naplate zakupa telekomunikacijskih antena na stadionu, od čega mjesečno uprihoduje oko 20 tisuća kuna.